„All I Want for Christmas Is You” a revenit deja în topul Billboard Hot 100

Melodia „All I Want for Christmas Is You” a cântaretei Mariah Carey a revenit deja în topul Billboard Hot 100, dupa ce a fost desemnata cel mai bun cântec de sarbatori din toate timpurile.

Piesa lansata în 1994 a ajuns prima data în topul 10 al clasamentului american al single-urilor în decembrie 2017. Recenþ a fost clasata pe primul loc în retrospectiva „Greatest of All Time Holiday 100 Songs” a Billboard, iar „All I Want for Christmas Is You” adauga un nou capitol în istoria sa.

În cel mai nou top al single-urilor, ea ocupa locul 36, dupa ce, în ultima saptamâna, a fost accesata online de 11,2 milioane de ori în Statele Unite, a înregistrat 8,2 milioane de difuzari radio si 2.700 de unitati vândute, potrivit MRC Data.

Dupa debutul în top 10 al Billboard Hot 100 în urma cu patru ani, în decembrie 2019 a ajuns în sfârsit pe prima pozitie, devenind al doilea cântec de sarbatori care a înregisttrat performanta, dupa „The Chipmunk Song” de The Chipmunks with David Seville, care a petrecut patru saptamâni pe locul întâi începând cu decembrie 1958.

Anul trecuþ melodia lui Carey a condus din nou lista, acumulând în total cinci saptamâni pe primul loc.

Cu performanta din 2019, Carey a obtinut a 19-a pozitionare pe primul loc în Hot 100, cele mai multe pentru un artist solo. Per ansamblu, înaintea ei se afla doar The Beatleº cu 20.

Având în vedere ca piesa a dominat topul pâna pe 4 ianuarie 2020, Carey a devenit primul artist solo care a ocupat prima pozitie în Hot 100 în patru decenii (1990, 2000, 2010 si 2020).

Pe lânga „All I Want for Christmas Is You”, alte piese de Craciun încep sa urce acum în clasamentul american, între ele „Rockin’ Around the Christmas Tree” – Brenda Lee, „Jingle Bell Rock” – Bobby Helms si „A Holly Jolly Christmas” – Burl Ives.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles