Alinierea planetelor va produce pe Pământ, cutremure de magnitudine 9

alinierea-planetelor

Olandezul Frank Hoogervorst a făcut o declarație alarmantă care ne poate îngrijora, dat fiind gravitatea sa. În urma unor calcule care au vizat poziția planetară, cercetătorul a informat că în perioada 25-29 mai 2015, din cauza alinierii unor planete, pe Pământ se vor produce cutremure de magnitudine 9.

El a făcut un studiu pe ultimii 300 de ani, analizând producerea marilor cutremure și alinierea planetelor.
El susține că un mare cutremur se va produce în California, dar și alte zone ale Americii de Nord pot fi afectate, cum ar fi, Canada și statul Oregon.

Începând cu anul 1700 și până în anul 2011 au fost zece cutremure cu magnitudine cuprinse între 8,8 și 9,6 pe scara Richter. Cinci dintre ele au avut o ciclicitate de 252 de ani, iar celelalte cinci s-au produs la 55 de ani diferență unul de altul.

Interesant este faptul că Nostradamus susține într-un catren, faptul că se va produce un cutremur devastator , atunci când, într-o lună de mai, se vor alinia trei planete. În câteva zile, vom avea un spectacol grandios pe cer. Este vorba despre Marte, Venus și Lună care vor forma o conjunctură foarte rară.

Acest fenomen va putea fi observat cu ochiul liber. Evenimentul reînvie predicții sumbre care vin din mitologie. Alinierea celor trei planete este asimilată cu sfârșitul lumii. Aceste fenomene sunt precedate de luna sângerie care este asemuită cu venirea lui Christos pe pământ.

Biblia avertizează că soarele se va preface în întuneric și luna în sânge, înainte de venirea Domnului. O aliniere similară Venus Marte a avut loc în mai 2011, când a avut loc un val de furtuni severe, tornade și inundații puternice, toate în America de Nord. Tornada numită Joplin a făcut ravagii în statul Kansas, distrugând localități întregi și soldându-se cu multe victime. Începând de sâmbătă, astronomii spun că privitorii vor putea să o vadă pe Venus de un alb strălucitor, lângă Marte, captând o strălucire roșie, unite printr-o semilună.

Venus și Marte vor sta aliniate până joi. Specialiștii de la NASA susțin că o astfel de aliniere poate afecta gravitația pământului și că pot urma fenomene periculoase pentru planetă.

În anul 2011, alinierea celor trei planete a fost precedată de marele cutremur produs în Japonia, dar și lunile care au urmat alinierii au fost deosebite, în sensul că seceta a afectat o bună parte din recolta anului, iar numeroase taifunuri s-au produs în zona Pacificului.

Sursa: efemeride.ro

1 COMENTARIU

  1. Cind se vor alinia 3 PLANETE. Luna nu e planeta!!! Cine olandezul asta si ce face el? Ca nu cunoaste nici macar astronomie elementara. Ne vedem la sfirsitul lumii, dau o bere :))

Comments are closed.

De același autor

Related Articles