Actriţa Anne Heche este ‘moartă din punct de vedere legal’

Actriţa americană Anne Heche este ‘moartă din punct de vedere legal’ dar va rămâne conectată la aparatele de susţinere a vieţii pentru o posibilă donare de organe, au anunţat vineri reprezentanţii ei, relatează BBC.

Actriţa în vârstă de 53 de ani este în comă de o săptămână după ce a intrat cu maşina într-o casă din Los Angeles.

Astăzi am pierdut o lumină strălucitoare, un suflet bun şi vesel‘, a anunţat familia sa într-un comunicat dat publicităţii vineri.

Anne Heche a jucat în filme precum ‘Volcano’, ‘Donnie Brasco’ şi remake-ul din 1998 al filmului ‘Psycho’.

Potrivit Departamentului de Pompieri din Los Angeles (LAFD), vehiculul în care se afla ‘a fost cuprins de un incendiu de proporţii’, pentru stingerea căruia au fost necesari 59 de pompieri. Casa cu două etaje în care a intrat cu maşina a devenit ‘de nelocuit’ în urma impactului.

Pe lângă faptul că a suferit arsuri, actriţa are o ‘leziune cerebrală anoxică severă’, a precizat familia sa.

Un reprezentant a declarat că actriţa este ‘moartă din punct de vedere legal’, dar a precizat că ea va continua să fie menţinută la aparatele de susţinere a vieţii temporar pentru a se verifica dacă este compatibilă cu vreo persoană care are nevoie de organele ei viabile.

Anne ne va lipsi profund dar ea trăieşte în continuare prin fiii ei minunaţi, prin opera ei şi prin militantismul ei pasionat‘, a mai menţionat familia ei în comunicat.

De același autor

Related Articles