Un bunic a construit un tren special pentru a plimba toţi câinii vagabonzi pe care i-a salvat de pe străzi

Când ai dragoste pentru animale, creativitate şi timp liber, oportunităţile de a te distra făcând lucruri frumoase nu se termină niciodată. Eugene Bostick, un pensionar din Texas, are la dispoziţie mult timp liber: la cei 80 de ani ai săi a construit ceea ce am putea numi „cel mai frumos tren din lume”. Acesta nu este însă ca orice tren, iar pasagerii săi nu sunt călători obişnuiţi. Acest bunic drăguţ, de fapt, a vrut să construiască acest mijloc de transport pentru a putea lua toţi câinii vagabonzi salvaţi de pe străzi la plimbare.

Gestul nobil, care încălzeşte orice inimă, aparţine acestui bunic de optzeci de ani din Texas. Eugene şi fratele său, Corky, locuiesc pe o stradă înfundată, unde oamenii îşi abandonează adesea câinii. Exact aşa a început povestea acestui tren special. Eugene şi fratele său au început să ia în grijă câinii abandonaţi şi să-i hrănească; încet au început să-şi asigure cheltuielile medicale, să-i sterilizeze şi să-i trateze de diferitele boli de care sufereau.

Sudor priceput, Eugene a decis să construiască un tren pentru a-i lua pe toţi câinii „lui” în plimbări distractive prin cartier şi prin pădurile şi parcurile din apropiere. Tot ce avea nevoie erau câteva butoaie din plastic şi pături, din care a construit „vagoanele”, şi câte o platformă cu roţi pe care apoi a aşezat butoaiele. La cârma trenului este evident, Eugene, cu un mic tractor pentru tuns gazonul.

Bărbatul mărturiseşte că patrupezii sar în sus de bucurie de fiecare dată când îl aud conectând maşina de tuns iarba la „garnitura de vagoane”.

Eugene iubeşte cu adevărat animalele şi această poveste ne încălzeşte inimile şi ne reasigură că încă mai există oameni minunaţi în lume.

Sursa: https://www.livebizmedia.com

Cele mai citite

Related Articles