A murit Meat Loaf

Meat Loaf, legendarul cântăreţ cunoscut pentru melodii precum „I’d Do Anything for Love” şi „Two Out of Three Ain’t Bad”, a murit la vârsta de 74 de ani, potrivit independent.co.uk.

Cauza morţii nu a fost precizată.   

„Inimile noastre sunt frânte să anunţe că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară având-o pe soţia sa Deborah alături. Fiicele sale Pearl şi Amanda şi prietenii apropiaţi au fost cu el în ultimele 24 de ore”, se arată într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a artistului.

Născut Marvin Lee Aday, a fost câștigătorul unui premiu Grammy, iar „Bat Out of Hell” al lui Meat Loaf  este printre cele mai bine vândute 35 de albume din istoria muzicii americane, fiind vândut în 14 milioane de copii. Acelaşi disc continuă să se vândă în 200.000 de copii în fiecare an, la aproape 40 de ani după lansare.

Meat Loaf a jucat şi în câteva filme de succes, precum  ”The Rocky Horror Picture Show” (1975), ”Fight Club” (1999) şi ”The 51st State” (2002). A apărut şi în câteva seriale TV – ”Monk”, ”Glee”, ”South Park”, ”Dr. House” şi ”Tales from the Crypt”.

De același autor

Related Articles