Cartea face valuri la Gaudeamus Litoral

66

În plin sezon estival, Radio România va invita sa sarbatoriti Centenarul Marii Uniri si 90 de ani de radiofonie româneasca la Târgul Gaudeamus Litoral. Valuri de premii, carte si muzica va asteapta între 11 si 15 augusţ în Piateta Perla din Mamaia, la cea de a zecea editie estivala a celui mai îndragit târg de carte din România. Gaudeamus Litoral 2018 este organizat de Radio România – Echipa Gaudeamus si Radio România Constanta, în parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta.

Program de vizitare: zilnic, între orele 15:00 si 23:00. Intrarea este libera. Oferta bogata si atractiva a editiei, care include toate ingredientele pentru o adevarata sarbatoare la malul marii, în vârf de sezon estival, este pe masura momentului aniversar. Iata câteva dintre atractiile editiei, pe restul va asteptam sa le descoperiti singuri la fata locului:

mii de titluri la preturi extra-sezon, pentru toate gusturile, preferintele si bugetele, numai bune de luat la plaja;

Tombola Gaudeamuş cu zeci de premii extrem de generoase, pe care le oferim zilnic, la fiecare 90 de minute, celor mai norocosi participanti

Un program de evenimente variaţ care va culmina cu spectacolul extraordinar sustinut de Orchestra de Muzica Populara Radio, marti, 14 augusţ între orele 20:00 si 22:00, pe scena amplasata în Piateta Perla;

concursul Miss Lectura, având ca premiu o tableta;

Standul Centenar, care reuneste o selectie generoasa de volume cu aceasta tematica.

Eveniment organizat de Radio România, în colaborare cu Primaria Municipiului Constanta.

Partener principal: BRD Groupe Société Générale. Parteneri: Emex, sportpartner.ro, Borsec, Rose Mary, IndEco Grup, Raja SA Constanta, RATC Constanta, Regional Air Serviceş Statul Major al Fortelor Navale – Muzica Fortelor Navale, Centrul Cultural Judetean Constanta Teodor T. Burada. Parteneri media: Agentia de Presa Rador, Alpha Media TV, Constanteanul, mediaTRUSŢ Televiziunea Media TV, www.evenimente-constanta.ro, Ziua de Constanta.

Alte informatii, pe www.gaudeamus.ro sau la secretariatul Gaudeamus (tel: 021.319.0522). Persoana de contact: Roxana Bratu (tel: 0749.123.814, e-mail: roxana@gaudeamus.ro).