În zonele rurale din Caraş-Severin, masa tradiţională de sărbătoare este pregătită doar din produsele obţinute de la porcul sacrificat în gospodărie
Articol editat de Gerhard Chwoika, 22 decembrie 2023, 17:00
Articol editat de Gerhard Chwoika, 22 decembrie 2023, 17:00
Direcția pentru Agricultură Județeană Caraș-Severin anunță că procesul de evaluare al culturilor agricole afectate de seceta pedologică este...
Primăria comunei Obreja, împreună cu fermierii din localitățile Obreja, Ciuta, Iaz și Var, organizează Festivalul Fermierilor, un eveniment...
Primăria Orașului Bocșa, în parteneriat cu Consiliul Local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură și Direcția pentru Agricultură Județeană...
Suprafața dedicată agriculturii ecologice din România a crescut cu 160% în ultimul deceniu, ajungând în 2024 la peste 780.000 de hectare, ceea...
Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi la Mailat pe raza comunei Vinga, unde s-a desfășurat cea de-a treia ediție a Hodi’s Pumpkin Fest –...
Toamna 2025 aduce o recoltă bogată de varză în piețele din Caraș-Severin, unde tarabele sunt pline de căpățâni mari și frunze subțiri,...
Ediția a doua a târgului „Tradiții și obiceiuri în culorile toamnei” s-a desfășurat joi, 9 octombrie 2025, în curtea Muzeului Județean...
Între 10 și 12 octombrie 2025, Băile Herculane devine capitala tradițiilor bănățene, găzduind Festivalul Răchiei și al Bucatelor...