În zonele rurale din Caraş-Severin, masa tradiţională de sărbătoare este pregătită doar din produsele obţinute de la porcul sacrificat în gospodărie

Articol editat de Gerhard Chwoika, 22 decembrie 2023, 17:00
Articol editat de Gerhard Chwoika, 22 decembrie 2023, 17:00
Subvenții pentru crescătorii de animale. Crescătorii de porci şi păsări vor putea accesa sprijinul pentru bunăstarea animalelor. Sesiunea de...
APIA primeşte cereri de plată pentru rambursări. Termenul limită de depunere a documentelor este 31 ianuarie 2025. Agenția de Plăți și...
Expoziţia judeţeană a porumbeilor din Caraş-Severin se va desfăşura la Oraviţa sâmbătă, 11 ianuarie 2025. Evenimentul va avea loc în sala...
Este cunoscut faptul că în perioada iernii, găinile pot întâmpina dificultăți în ceea ce privește ouatul. Potrivit specialiștilor, factori...
Romsilva: Venituri de peste 6,5 milioane de euro din activități conexe silviculturii Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a înregistrat...
În ultimii ani şi în România, a apărut o tendință din ce în ce mai populară de a consuma pește la mesele de sărbători, o tradiție care...
În Caraş-Severin, aproximativ 26.157 de hectare de teren agricol au fost însămânţate în campania de toamnă cu grâu, secară orz, rapiţă...
Boiaua sau paprica este un condiment de culoare roșie, obținut din pisarea ardeiului roșu uscat. Aceasta este folosită în multe rețete de...