Zilele Asistenţei Sociale la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa

În luna martie a fiecărui an la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa se marchează „Zilele Asistenţei Sociale”, Luna Asistenţei Sociale oferind oportunitatea asistenţilor sociali de a celebra profesia lor şi a reafirma munca pe care o desfăşoară zi de zi în comunitate.

Joi, 28 martie, de la ora 11, în sala Multimedia „Constantin Gruescu” a Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa va avea loc Conferinţa „Promovarea relaţiilor interumane”, organizată în cadrul Zilelor Asistenţei Sociale. Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, prin intermediul Sucursalei Teritoriale Caraş-Severin şi Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa au organizat şi anul acesta Zilele Asistenţei Sociale (ZAS 2019), ediţia din anul acesta fiind pusă sub egida „Promovarea relaţiilor interumane”. Pornind de la această temă, studenţi și cadre didactice de la programul de studii de licenţă şi master din domeniul Asistenţă Socială au participat la mai multe activităţi și ateliere de lucru: la sediul Centrului de prevenire şi consiliere antidrog, „Consumul de droguri şi relaţiile interumane”; la Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră, „Rolul valorilor în cadrul relaţiilor interumane”; o activitate desfăşurată cu ocazia zilei Poliţiei Române în Parcul Tricolorului din Municipiul Reşiţa; Marşul pentru viaţă „Unic din prima secundă”, promovând valoarea esenţială a existenţei umane, respectiv VIAŢA.
Acţiunile din cadrul ZAS au constituit un cadru de dezbatere privind importanţa relaţiilor interumane, dar şi modul în care acestea influenţează societatea în ansamblul ei.

1 COMENTARIU

  1. Imi pare rau, dar ati uitat o zi mare, voi care anuntati toate zilele mondiale/internationale !!!
    Stiati ca 21 martie este Ziua Internationala a Sindromului Down (WDSD) decretata oficial de ONU in 2011 ?
    Eh, acum pot sa ma alatur echipei ?

Comments are closed.