Weekend „de foc” în Caraș-Severin. Toate structurile M.A.I. au participat la acțiuni de amploare, în sistem integrat, sub autoritatea Instituției Prefectului, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

În total, în cele trei zile, 230 de polițiști, 48 de jandarmi, 12 cadre I.S.U., 47 polițiști locali, precum și 5 reprezentanți ai A.N.P.C., 8 ai Ministerului Muncii, 10 ai Ministerului Sănătății, 6 ai ANSVSA, 5 ai Ministerului Transporturilor, au efectuat verificări în zonele aglomerate, centre comerciale, în piețe, pe terase și în trafic.

Cu această ocazie, au fost verificate 228 de societăți comerciale / persoane fizice autorizate/ locații, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Au fost legitimate 748 de persoane și au fost verificate 161 mijloace de transport.

Echipele mixte de control au depistat 44 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional.

Un număr de 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.600 lei au fost aplicate unor operatori economici pentru organizarea de activități în spațiul public/privat pentru care au fost instituite restricții.

De asemenea, ca urmare a acțiunilor desfășurate, pe linie rutieră au fost aplicate un număr de 78 sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.100 lei.

Acțiunile preventive vor continua pe toată perioada stării de alertă!