Vremea nefavorabilă a produs efecte şi în judeţul Mehedinţi

Copaci căzuţi pe carosabil, pe autovehicule, localităţi fără energie electrică, sunt efectele ninsorilor abundente din ultimele ore, în judeţul Mehedinţi.

Pompierii mehedinţeni au actionat pentru îndepărtarea a trei copaci, doi dintre aceştia căzuţi pe autoturisme în localitatea Rogova. Pe DN 56A în urma prăbuşirii unuia dintre arbori, patru persoane dintr-o maşină au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportate la spital. Cel de-al doilea copac căzut în municipiul Drobeta Turnu Severin a produs doar avarierea a două autoturisme.

Vineri seara, cinci posturi de transformare din zona Obârşia Cloşani şi Godeanu au fost afectate, 250 consumatori rămânând fără curent electric în localitatile: Tufari, Bahna, Vodita, Varciorova, Dudas Schela , Vintilani, Giurgiani si Canicia, până la remedierea avariei de către echipele CEZ.

La această oră, la nivelul judeţului Mehedinţi nu mai sunt localităţi fără energie electrică.

Operatorii de drum au acţionat pentru deszăpezire cu toate utilajele din dotare, însă pe DJ 562 intre Scăpau şi DN şi la Baia de Arama, activitatea de deszăpezire a fost blocată din cauza unor copaci căzuţi pe carosabil, iar pe DJ 671A ( Crăgueşti,Rudina) şi DJ 670 (Malovăţ spre Baia de Aramă) s-a circulat cu dificultate.

Începand cu ora 09.30, DJ 562 Scăpău-Starmina este închis temporar până la degajarea copacilor. Şi în zona Giurgiani- Vintilani a fost găsit un copac cazut pe reţea – conductoare rupte. Se lucrează la remediere în acest moment, transmit reprezentanţii ISU Mehedinţi.

De același autor

Related Articles