Cei doi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa care au bruscat şi târât afară din spital un om al străzii, în stare de ebrietate, în luna ianuarie, au fost sancţionaţi de conducerea unităţii medicale, în urma anchetei interne. Managerul susţine că nu este normal acest tip de comportament şi că nu va tolera niciodată persoanele care fac exces de zel. Waldemar Murgu :

Nu este normal acest comportament eu nu tolerez asa ceva și în prezent s-a încheiat ancheta internă. Cei 2 angajaţi au făcut exces de zel şi pentru asta vor suporta consecinţele. În urma cercetării disciplinare aceştia au fost sancţionaţi cu câte 10 % din salariu pe o lună. Am stat de vorbă cu toţi angajaţii şi le-am explicat că în astfel de situaţii Asistenţa Socială şi Poliţia, ei erau în măsură să acţioneze. Nu ne mai dorim astfel de incidente „, a precizat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul Murgu.

Vă reamintim că evenimentul s-a produs la data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 01.30, pe holul Unității de Primiri Urgențe a spitalului, iar persoanele implicate au fost un bărbat de 63 de ani, cunoscut ca persoană fără adăpost și doi angajați ai Spitalului Județean de Urgență Reșița, un brancardier și un infirmier, de 55 și respectiv 46 de ani.

În cauză, Poliţia Municipiului Reşiţa continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

Sursa video: yotube