[VIDEO] Protest împotriva măsurilor anti-covid, la Caransebeș

În mai multe oraşe din ţară oamenii au ieşit luni seara în stradă pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de restricţiile anti-COVID impuse de autorităţi. Câteva sute de caransebeșeni au protestat de asemenea împotriva măsurilor.

Protestatarii, majoritatea tineri, au plecat din cartierul Pipirig scandând „Libertate!” și „Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!„. În centrul municipiului au dat foc măștilor. Protestul a fost pașnic, fără incidente.

Primarul, Felix Borcean, a postat pe grupurile de caransebeșeni de pe Facebook și un mesaj, îndemnând protestatarii să fie responsabili:

Se pare că vor fi proteste și în Caransebeș legate de măsurile impuse de guvern sau autoritățile locale/județene. Îi îndemn pe protestatari să fie cât se poate de responsabili. Și dacă are vreo importanță părerea mea să știți că vă sunt alături, cel puțin în privința purtării măștii în aer liber, în sensul că această măsură mi se pare inutilă și, mai ales, incomodă și nesănătoasă. De asemenea, ca profesor, consider că școlile trebuie să rămână deschise tuturor elevilor, altfel schilodim o întreagă generație.

Pe rețelele de socializare a fost anunțat de asemenea încă un protest, vineri, 2 aprilie, de la ora 21.00.

Video/Facebook

De același autor

Related Articles