[VIDEO-AUDIO] Skirt Bike Reșița 2021 – feminitate și eleganță pe biciclete, de Florii

490

O nouă ediție a evenimentului Skirt Bike a avut loc duminică, 25 aprilie la Reșița. Principalele artere de circulație au fost ”presărate” cu flori și ”fete” pe biciclete. Doamnele și domnișoarele,elegante,cochete s-au aranjat precum florile de frumoase, și-au decorat bicicletele și s-au adunat în centrul orașului, în cadrul evenimentului Spring Time, organizat de Primăria Reșița.

În rochii,fuste,pantaloni, cu pălării sau fără, dar cu multă voie bună s-au adunat la tradiționala paradă pe biciclete. Piața centrală a fost plină de culoare, atmosferă splendidă cu raze de soare, flori multicolore, cu cei mari și cei mici bucurându-se de frumusețea unei zile speciale de Florii.

La final de eveniment participantele s-au declarat încântate că au avut ocazia să fie prezente la ediția din acest an :

Aproape 200 de participante au luat parte la parada Skirt Bike 2021, care a început din centrul municipiului și a continuat de-a lungul bulevardului principal până în zona Micro IV din cartierul Lunca Bârzavei și retur. Au fost și opriri pe traseu pentru ședințe foto, socializare, hidratare și surprize dulci pentru cele mai micuțe participante.

Evenimentul s-a încheiat tot în centrul orașului, unde a avut loc o tombolă cu premii atrăgătoare: două biciclete, vouchere de tratamente faciale, abonamente la sala de fitness și aranjamente florale.