Victimele accidentelor rutiere şi bolnavii cronici au umplut secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean din Reşiţa, în minivacanţa de Revelion!

Peste 280 de cărăşeni au avut nevoie de îngrijiri medicale în primele două zile ale noului an 2020. Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa au muncit fără pauză pentru a face faţă tuturor solicitărilor. Cu ce probleme s-au prezentat oamenii în secţia de urgenţe aflăm de la medicul Emil Bunda:

„Patologia din fericire pentru toţi nu a fost cea digestivă în mod special. Au predominat crizele hipertensive, accidentele vasculare şi din păcate cei mai afectaţi au fost vârstnicii dar nu mâncarea a fost principalul motiv ci bolile cronice, am mai avut persoane cu stări de ebrietate, şi din păcate au avut loc foarte multe accidente rutiere, mai multe ca în alţi ani, pe acest segment am avut o creştere, aşa că a trebuit să ne mobilizăm rapid”, ne-a declarat astăzi medicul Emil Bunda.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa în noaptea de Revelion s-au născut 3 copii iar în primele două zile din an au mai venit pe lume alţi 5 bebeluşi, perfect sănătoşi, care au primit nota 10 la naştere.

Pentru că urmează sărbătoarea Sf. Ioan, medicii recomandă cărăşenilor să fie cumpătaţi.

Cele mai citite

Related Articles