Cinci centre noi de vaccinare anti COVID funcţionează de astăzi în Caraş-Severin. Acestea au primit deja o primă tranșă de vaccin de la Pfizer.

Din această dimineaţă oamenii se pot imuniza și în staţiunea Băile Herculane la Pecinișca, în Oţelu Roşu la Casa de Cultură-sala mică. Un alt centru s-a deschis la Oraviţa la Liceul Mihai Novac, la Caransebeş la Şcoala Generlă Nr.8 dar şi la Anina în cadrul Centrului de Afaceri din oraş”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Daniel Botgros.

Pentru a creşte şi mai mult numărul persoanelor vaccinate în Caraş-Severin, în următoarea periodă se vor deschide şi alte centre de imunizare dau asigurări autorităţile. De la începutul campaniei de imunizare peste 50 de mii de persoane au fost vaccinate în judeţul nostru cu ser de la Pfizer, Moderna şi AstraZeneca.

Şi în judeţul Timiş s-au deschis în această dimineaţă 2 noi centre la Gătaia şi la Ciacova. Aceste centre care vor imuniza populaţia tot cu serul produs de Pfizer astfel, se va asigura la nivelul judetului Timiş acoperirea întregii arii de acoperire, iar populaţia va avea posibilitatea de a se vaccina în cel mai apropiat centru de domiciliu, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Timiş, Cornelia Bubatu.

La ora actuală în judeţul Timiş funcţionează centre de vaccinare, la Timişoara, Deta, Jimbolia, Lugoj, Dumbraviţa, Giroc, Şag, Moşniţa Nouă, Buziaş, Făget, Sannicolau Mare şi la Ghiroda.