Verde şi pentru camioane pe DN68A Margina – Holdea

Pe sectorul de drum naţional 68A Margina – Holdea se elimină mai devreme cu o zi restricţiile de circulaţie instituite în data de 10 mai 2021.

Începând de vineri, 9 iulie ora 16.00, măsura de redeschidere a traficului pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone s-a luat în urma finalizării lucrărilor la structura rutieră.

Lucrătorii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara recomandă șoferilor să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să respecte semnificația indicatoarelor și a marcajelor rutiere.

Reamintim că, în ultimele două luni, pe sectorul cel mai grav afectat dintre Coșava și Coșevița în judeţul Timiş s-a refăcut integral fundația drumului, pe sectorul Coșevița – Holdea, s-au așternut covoare asfaltice, au fost executate alte reparații, s-au completat acostamentele, s-au refăcut marcajele, s-au înlocuit indicatoarele rutiere, s-a montat parapet metalic, s-a defrișat lăstărișul şi s-au reprofilat șanțurile.

Sursa foto: DRDP Timişoara

De același autor

Related Articles