Vaccinarea anti SARS CoV-2 continuă şi astăzi la Combinatul TMK din Reşiţa. Ieri în prima zi a campaniei de imunizare din cei 288 de angajaţi înscrişi pe listă, au fost imunizaţi 90, ne-a transmis Direcţia de Sănătate Publică.

La ora actuală, TMK Reșița este singura societate din Caraş-Sverin care îşi vaccinează angajaţii în propriul sediu dar în scurt timp şi comapnia TMD Friction din Caransebeş va organiza un centru de imunizare tot în sediul propriu. În total, la nivelul judeţului sunt 13 societăţi comerciale care au transmis către DSP liste cu 611 angajaţi care doresc sa se vaccineze împotriva virusului COVID-19.

Vă reamintim că la TMK Reșița procesul de vaccinare a început în cursul zilei de azi. Acțiunea este coordonată de DSP Caraș-Severin, echipa fiind condusă de medicul Aritina Mărgineanu. DSP sprijină și celelalte societăți mai mici care au sub 100 de angajați astfel că inspectorii DSP au programat la centrele fixe din Reșița și Caransebeș 323 de persoane. Până acum au fost vaccinate la acest nivel 151 de persoane iar campania de vaccinare pe acest segment continuă fără probleme.