Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin a suplimentat numărul de echipaje pe timpul desfăşurării alegerilor.în plus, au fost luate măsuri pentru a se elimina disfunCţionalităţile în ceea ce priveşte pacienţii internaţi în spital care doresc să voteze.

Pentru cei care se află astăzi, internaţi în cadrul Spitalului Judeţean din Reşiţa a fost solicitată urna mobilă. La Staţionarul 1 din municipiu, 82 de bolnavi şi-au exprimat dorinţa de a vota. la Staţionarul 2 sunt 49 de persoane care aşteaptă să voteze iar la Staţionarul 3 sunt 15 persoane.

Tot în cadrul Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa, şi-a exercitat dreptul la vot şi managerul Spitalului Judeten de Urgenţă Reşiţa, Waldemar Murgu, cel care a îndemnat cetătenii internaţi în spitalele din Caraş-Severin şi nu numai să voteze ca să nu le pară rău mai târziu.

De asemenea, au fost trimise adrese medicilor de familie să nu părăsească localitatea, pentru a asigura permanenţa medicală in caz de nevoie. Astfel că totul este sub control, chiar dacă avem cod galben de vreme severă cu intesificări ale vântului cu viteze care ating la rafală 70-90 de km pe oră.

Procesul de votare continuă fără probleme în Caraş-Severin în ciuda vremii capricioase şi dacă vor fi incidente sunt pregătite echipe mixte de la ISU, Jandarmerie şi Poliţie să intervină, peste 250 de salvatori aşteaptă semnalul autoritatilor sau a persoanelor care au nevoie de ajutor.