Unde-i lege nu-i tocmeală! Un cetăţean din Moldova Nouă din autoizolare a intrat direct în CARANTINĂ

Un cetățean din Moldova Nouă nu a respectat condițiile de autoizolare si în urma unor sesizări, ieri, a fost preluat de reprezentanții Poliției Naționale si Ambulanţă pentru a fi transportat în carantină, suportând consecințele prevăzute de lege.

Primarul oraşului, Adrian Torma, prezent la acest eveniment nefericit, în urma discuţiilor cu proprietarii de apartamente din scara blocului a solicitat domnului viceprimar să comunice companiei de dezinsecție cu care primăria are contract de prestări servicii să se prezinte la faţa locului, ca să dezinfecteze scara blocului, interioarele apartamentelor şi zona adiacentă blocului.

„Aduc mulțumiri concetatenilor vigilenți si cu spirit civic care au ales sa vina in sprijinul colegilor din Politie. Felicitări Poliției si tuturor celor implicați în protejarea noastră de acest virus extrem de periculos. Va rog sa respecți regulile impuse si sa stați in casa. Italia sau Spania au tratat la “mișto” acest virus si au crezut ca îl “șmecheresc”, a scris primarul Adrian Torma pe pagina sa de facebook.

1 COMENTARIU

  1. Adevarata epidemie va incepe dupa pasti. Sute de mii de romani se intorc acasa din zolbele cele mai infectate din europa. O sa fie prapad. Nu ar trebui lasati sa intre in tara. Cum ai stat 2 ani, mai poti sta 3 luni. Dar vor acasa ca ii cheama neamurile

Comments are closed.

De același autor

Related Articles