Persoanele care au dureri de dinţi în această perioadă trăiesc un adevărat calvar! De sărbători majoritatea medicilor dentişti din judeţ şi-au închis cabinetele şi cum în Caraş-Severin nu există servicii stomatologice de urgenţă, unii pacienţi sunt nevoiţi să meargă în judeţele apropiate precum Timiș și Arad pentru a beneficia de îngrijiri medicale.

În sprijinul celor care au dureri de dinţi vine de această dată, tânărul medic stomatolog Bogdan Gaiţă din Reşiţa care a decis să rezolve toate urgenţele care apar în judeţul nostru.

Cei care au probleme stomatologice de Paşti, îl pot contacta zilnic pe Bogdan la numărul de telefon 0743 610 599, între orele 8.00-20.00. Detalii ne oferă stomatologul Bogdan Gaiță:

Atenție dacă ai dureri de dinți de Paști, obiceiul popular, sa ții o gură de alcool pe zona dureroasa, nu e util și poate afecta mai rău. Pe moment anesteaziază locul dureroş însă dacă îl ții prea mult sau pui comprese cu alcool iți vei produce arsuri de mucoasă sau alte probleme grave.

Nici alte obiceiuri, cum e pisarea aspirinei si aplicarea pe dintele dureros nu sunt recomandate.

În concluzie, tot ce poti face e sa iei un medicament care să te ajute să nu mai simți durerea și cât de repede poti, sa mergi la medicul stomatolog.