Un tânăr a intrat cu maşina într-un copac încercând să scape de poliţişti

Vineri, 02.02.2024, în jurul orei 18.40, în timp ce un tânăr de 23 de ani conducea un autoturism pe strada Ardealului din Caransebeș, din direcția Iaz către municipiul Caransebeș, nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire efectuat de un echipaj de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Caransebeș.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, după aproximativ 2 kilometri bărbatul care conducea autoturismul pierzând controlul asupra direcției de deplasare și intrând cu mașina într-un copac de pe marginea drumului.

Imediat după producerea accidentului, unul dintre polițiști din cadrul echipajului de poliție a apelat SNUAU 112, solicitând sprijinul unui echipaj medical.

Din primele verificări s-a stabilit că tânărul de 23 de ani, din Caransebeș, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a fost transportat la spital în stare de inconștiență.

Polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au efectuat cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, iar cercetările sunt continuate în acest caz.

Sursă foto: Pixabay

Cele mai citite

Related Articles