Un singur candidat înscris pentru ocuparea postului de director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin

Concursul pentru ocuparea funcțiilor de director general pentru Casele de Asigurări de Sănătate din ţară se desfăşoară la această oră la Bucureşti. La proba scrisă participă 60 de candidaţi, fiind şi judeţe în care sunt înscrise mai multe persoane. Pentru ocuparea funcţiei de director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate din Caraş-Severin participă un singur candidat.

Actualul director general, Mirela Zeman nu şi-a depus dosarul. După proba scrisă urmează interviul iar rezultatele finale vor fi afişate până în data de 19 mai.

Concursul constă într-o probă scrisă, care se va desfăşura la amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, urmată de un interviu, care se va desfăşura în termen de patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, la sediul CNAS din Calea Călăraşilor nr. 248. 

Informațiile complete  referitoare la modul de organizare a concursului, criteriile de selecție a candidaților și bibliografia de concurs sunt publicate pe site-ul CNAS, la adresa: http://www.cnas.ro/page/posturi-vacante-i-concursuri.html

Pentru ca reglementările stabilite la nivel național să producă efectele scontate pe întreg teritoriul țării este nevoie de un management performant la nivelul tuturor caselor de asigurări de sănătate din subordinea CNAS. Gestionarea eficientă a fondurilor repartizate și aplicarea corectă și unitară a măsurilor reglementate la nivel național sunt principalele modalități prin care putem  asigura un acces mai bun al pacienților la serviciile de care aceștia au nevoie în sistemul asigurărilor sociale de sănătate. Sper că acest concurs va atrage candidaturi puternice la toate casele de asigurări de sănătate”, a declarat Adrian Gheorghe, președintele CNAS.

Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate până la data de 19.05.2021.

De același autor

Related Articles