Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş are un nou manager. Valentina David a fost numită interimar după ce Gheorghe Borcean a fost destituit din funcţie săptămâna trecută, iar în locul său a fost pus medicul Singh Bhupinder.

Valentina David a absolvit Şcoala Postliceală Sanitară, Facultatea de Ştiinţe Economice şi are master în managementul serviciilor sociale şi de sănătate. Ea a fost administrator al Policlinicii 7 ani şi director adjunct la Şcoala Postliceală Banatul 2 ani.

Valentina David – Absolventă a Şcolii Postliceale Sanitare, funcţionară în cadrul Policlinicii din anul 2004, absolventă a Facultăţii de Științe Economice (2009), absolventă a masterului Managementul serviciilor sociale și de sănătate (2013), administrator al Policlinicii 7 ani, director adjunct la Şcoala Postliceală Banatul 2 ani şi NOUL MANAGER INTERIMAR AL SMUC! Întregul colectiv SMUC vă urează mult succes în noul mandat, cu încredere şi entuziasm că abilităţile şi competenţele ce vă recomandă vor face ca lucrurile să meargă în direcţia pe care ne-o dorim.