Un nou lot de echipamente de intervenție a intrat recent în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC”

Un nou lot de echipamente de intervenție a intrat recent în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al județului Caraș-Severin, mai precis, câte 5 motopompe și electropompe pentru evacuare ape murdare, 5 generatoare electrice, 5 proiectoare cu rolele prelungitor aferente, precum și 200 de furtunuri de refulare a apei și 10 canistre pentru carburant.

Toate acestea au fost achiziționate cu scopul îmbunătățirii capacității de reacție a personalului inspectoratului nostru în cazul manifestării riscului ”Inundații”.

Achiziția s-a realizat în cadrul proiectului ”Rețea comună durabilă pentru situațiile de urgență din Banat”, proiect implementat de Consiliul Județean Caraș-Severin în calitate de lider de proiect, alături de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, Primăria orașului Vârșeț – Serbia și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Managementul Situațiilor de Urgență ADIVEST Timișoara și finanțat prin programul Interreg IPA CBC România-Serbia – Apelul II, eMS nr. 283 Axa prioritară 2, Obiectivul 2-2.

De același autor

Related Articles