Un electrocardiograf, 5 termometre cu infraroşu şi 2.000 de măşti au ajuns astăzi, la Spitalul Judeţean Reşiţa. Societatea civilă se mobilizează!

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa continuă lupta pentru prevenirea coronavirusului. Zilnic, sunt verificate stocurile de medicamente şi materiale sanitare pentru gestionarea corectă a luptei împotriva COVID-19 în Caraş-Severin.

În plus, tot în curtea unităţii medicale din Reşiţa vor mai fi montate, în caz de nevoie alte 2 corturi pentru triajul epidemiologic dar şi 4 containere, ne-a declarat managerul spitalului, Alina Stancovici, cea care îndeamnă cetăţenii la calm. Aceasta roagă cetăţenii să nu-şi piardă încrederea în spital pentru că în acest moment nu există nicio problemă.

La Spitalul din Reşiţa, pe lângă cele 10.000 de măşti achiziţionate ieri, alte 2.000 au ajuns astăzi, plus 5 termometre cu infraroşu. Tot din banii donaţi de societatea civilă, va ajunge, astăzi, la spital şi un electrocardiograf. În plus, au fost comandate şi 100 de halate de unică folosinţă care vor fi utilizate de către personalul medical, în corturile de triaj din curtea spitalului, ne-a declarat medicul Emil Bunda.

Vă reamintim că ieri, la Spitalul Judeţean din Reşiţa a ajuns un injectomat şi un monitor de triaj.

Cei care doresc să ajute spitalul cu bani, pot intra pe site-ul Fundaţiei Comunitare Banatul Montan şi pot dona online, foarte simplu.

Pentru transfer bancar donaţiile se pot face în conturile:

Cont RON: RO05BTRLRONCRT0533201001

Cont EURO: RO52BTRLEURCRT0533201001

De același autor

Related Articles