Polițiștii Secției 3 Timișoara au efectuat ieri, în jurul orei 20.30 de minute un semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe Calea Șagului, însă conducătorul auto nu s-a conformat, accelerând și continuându-și deplasarea.

După mai multe solicitări de oprire prin intermediul dispozitivelor auto, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului pănă pe strada Constantin Silvesteri din municipiu. Ajuns în capătul străzii autoturismul a părăsit partea carosabilă,oprindu-se pe spațiul verde de lângă râul Bega.

Conducatorul auto și pasagerul au ieșit din autoturism și au sărit în râu,înotând până pe celălalt mal. Acolo au fost așteptați de polițiștii Secției 4 Timișoara, care i-au imobilizat și au solicitat o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit că tânărul, care se afla la volanul autoturismului, are 20 de ani și nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, continuând cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.