Triplă aniversare la CCIAT

CCIAT

Camera de Comerţ Industrie si Agricultură Timiş aniversează astăzi 25 de ani de la reluarea activităţii, 165 ani de la înființare și 10 ani de la inaugurarea Centrului Regional de Afaceri Timişoara.
“După Revoluţia din Decembrie 1989 de la Timişoara, în 7 martie 1990, un grup de iniţiativă provenit din Biroul de Relaţii Externe al CFSN Timiş convoacă adunarea generală a reprezentanţilor mai multor întreprinderi industriale şi comerciale din judeţul Timiş. Adunarea Generală hotărăşte cu unanimitate de voturi reînfiinţarea CCI Timişoara ca si continuatoare de drept a celei din 1850. Astfel, CCIAT este prima cameră de comerţ teritorială din România care îşi reia activitatea ca şi organizaţie specifică şi reprezentativă a mediului economic local”, se arată într-un comunicat al instituţiei camerale.
Ceremonia aniversară va începe la ora 11.00, la sediul CRAFT de pe Bd. Eroilor de la Tisa nr.22. La tripla aniversare au fost invitaţi toți cei care și-au adus aportul la reînființarea CCIAT şi care contribuie în prezent la bunul mers al acesteia, în beneficiul comunităţii de afaceri timişene.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles