inventator Caransebes cu GalescuEchipa RAAO, adică Radu, Adrian, Andrei şi Ovidiu, au dat dovadă de foarte multă inteligenţă şi creativitate şi au reuşit să uimească o lume întreagă la faza intercontinentală a concursului Best Engineering Competition. Cei patru absolvenţi ai Arhitecturii, care au fiecare vârsta de 25 de ani, au inventat pianul-calculator, fiind premiaţi în Canada cu locul I pentru cea mai bună invenţie.

“Cerintele erau să folosim clapele de la pian ca input si bilele de biliard ca output. Restul a depins de noi cum facem legăturile şi au ieşit adunări, scăderi, înmulţiri şi chiar am extras radical”, ne-a declarat Mihai Adrian din Caransebeş. Chiar dacă întregul proces ţine mai mult de domeniul electronicii, Adrian a povestit că reţeta succesului a reprezentat-o gândirea mecanică prin care au abordat întregul proiect pentru care au obţinut două premii.

Tânărul caransebeşean a absolvit Liceul „Traian Doda” din Caransebeş, după care Facultatea de Arhitectură din Timişoara, spre mândria municipalităţii. Pentru reuşita lui şi pentru o viitoare colaborare cu administraţia locală în domeniul arhitecturii, viceprimarul Cornel Galescu va supune aprobării Consiliului Local premierea lui Mihai Adrian.