Trei străzi din Reşiţa rămân fără gaze naturale

Pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în municipiul Reşiţa, pe: Calea Caransebeşului, pe Aleea Lipova şi pe Aleea Felix, vineri, 9 aprilie, începând cu ora 09.00. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptaţ cel mai probabil începând cu ora 14.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi sţ anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuiţ apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în desfăşurarea acestor lucrări.

De același autor

Related Articles