Trafic de șantier prin Reșița

În Reșița se circulă în regim de șantier, iar devierile frecvente ale circulației sunt supervizate de Poliția rutieră. Șoferii trebuie, însă să fie atenți la semnele de circulație și la marcajele provizorii, a declarat în emisiunea „Oameni MAI aproape de tine”, șeful Biroului rutier din Reșița, inspector principal Ionuț Imbrea.

„Constructorul trebuie să îndeplinească condițiile pe care noi le stabilim în avizul pe care îl eliberăm. Noi ținem foarte mult ca aceste condiții să fie respectate, dar nu se respectă tot timpul. Pot să confirm că au fost aplicate sancțiuni”.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru neîntreținerea corespunzătoare a drumului. Probleme mari sunt în intersecția de la Intim, spune primarul Ioan Popa.

„Nu-i ușor, într-o girație importantă a Reșiței să reușești să lași traficul  rutier să funcționeze într-un fel și în același timp să faci joncțiunea între linia de tramvai din Republicii către pasajul de la Intim. E o chestiune care se face cu mari dificultăți. Ai unghiuri foarte importante de menținut. Eu nu i-aș blama pe cei de la PORR”.

În ultimele ore au fost făcute reparații la traversările din cartierul Muncitoresc, respectiv în zona Vămii și pe ruta ocolitoare de pe strada Laminoarelor. Acolo au intervenit angajații Direcției de întreținere a domeniului public și privat din Primăria Reșița.

S-a turnat un covor asfaltic provizoriu pe tronsonul de trecere peste șantierul de pe strada principală, prin parcarea Biroului Vamal Reșița, până pe strada Laminoarelor, stradă utilizată pentru a devia traficul până la Piața Republicii. 

Pentru ca traficul să se poată desfășura în condiții normale, lucrările de asfaltare provizorie vor fi continuate pe toată lungimea străzii Laminoarelor, până în intersecția din Piața Republicii.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

De același autor

Related Articles