Tot mai mulţi cărăşeni cu SARS CoV-2. În Târnova, incidenţa a ajuns la 6,33 la mia de locuitori dar sunt şi localităţi fără niciun caz

Numărul cazurilor infectate cu SARS CoV-2 din păcate, continuă să crească în Caraş-Severin. Direcţia de Sănătate Publică a întocmit topul localităţilor cu cea mai mare incidenţă la mia de locuitori pe ultimele 14 zile dar şi o listă cu localităţile care nu au avut confirmat nici măcar un caz.

Cum se prezintă, concret situaţia aflăm de la purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Dacă ne raportăm la ultimele 14 zile vă pot spune că incidenţa este crescută foarte mult şi o să vă dau şi câteva exemple. În localitatea Târnova de exemplu, incidenţa a ajuns la 6,33 la mia de locuitori, urmează Reşiţa cu 3,88 la mie, Lupac cu 2,25, Copăcele 2,51, Slatina Timiş 2,31, Goruia 2,45 şi lista e lungă, însă din fericire avem şi localităţi în care, în ultimele 14 zile nu s-a înregistrat niciun caz de SARS CoV 2 şi la această categorie vă dau câteva exemple, Eftimie Murgu, Ramna, Vermeş, Sasca Montană, Vărădia, Lăpuşnicel, Ciudanoviţ, Mehadica, Vrani, în acest moment sunt cele mai sigure localităţi pentru că au incidenţă 0, dar aşa cum spuneam aceste cifre se pot schimba rapid, în funcţie de raportările pe care le primim din judeţ, de asta este important ca oamenii să se protejeze ca să nu avem şi mai multe cazuri”, ne-a declara purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

În ultimele 24 de ore DSP Caraş-Severin a finalizat 37 de anchete epidemiologice dar mai are în lucru 76, ne-a mai declarat Daniel Botgros.

De același autor

Related Articles