Timişorenii au la dispoziţie o nouă locaţie pentru ridicarea tichetele de masă, după vaccinarea anti-COVID

Timişorenii îşi vor putea ridica tichetele de masă pentru vaccinarea anti-COVID din cadrul Sistemului Medical Modular de Izolare și Tratament Timișoara de pe stadionul CFR (strada Nera nr. 4). În această locaţie se vor distribui tichetele de masă persoanelor vaccinate la unul din următoarele centre de vaccinare, care si-au suspendat/încetat activitatea:

– Gara de nord Timișoara;

– Spitalul C.F.R.;

– Fundația Județeană pentru Tineret Timiș;

– INCUBOXX;

– Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi;

– Vox Technology Park;

– Medlife;

Activitatea de distribuire a tichetelor în această locație va fi desfășurată de către personalul destinat din cadrul Instituției Prefectului Județului Timiș și al Direcției de Sănătate Publică. Programul de distribuire a tichetelor de masă va fi comunicat ulterior, de îndată ce va fi stabilit de către instituțiile implicate în distribuirea acestora.

Tichetele se pot ridica în termen de 6 luni de la efectuarea schemei complete de vaccinare. Decizia de a se pune la dispoziție de către Spitalul Militar Timișoara a unei locații, în incinta Sistemului Medical Modular de Izolare și Tratament Timișoara, pentru distribuirea tichetelor de masă persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 a fost luată în urma ședinței Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Timiș din data de 24.03.2022.

Sursa foto: spital Militar Timisoara

De același autor

Related Articles