Timişoara Airshow astăzi pe Aeroportul Internaţional Traian Vuia!

Peste 10 mii de oameni sunt participă astazi la Timişoara la mitingul aviatic, care se desfăşoară pe Aeroportul Internaţional Traian Vuia.

Aeronave militare, acrobaţii aeriene, paraşutişti şi efecte pirotehnice sunt doar câteva dintre ingredientele care vor face din a V-a ediţie a mitingului aerian Timişoara Air Show un spectacol de neuitat susţin organizatorii.

Pe cer evoluează piloţii Forţelor Aeriene Române care sunt prezenţi cu escadrila de elicoptere şi formaţiuni de aeronave MIG21. La sol, spectatorii vor putea viziona o expoziţie statică de aeronave şi standuri cu aeromodele.

Imagini:

Timişoara Airshow se organizează pentru a 5-a oară la Timişoara. După mitingul aviatic, spectatorii vor putea asista la un concert rock.

Pe traseu sunt amplasate mai multe filtre de Poliţie pentru dirijarea traficului.

Pentru organizarea mitingului aviatic, Aeroportul Internaţional Timişoara are în primul rând sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Ministerului Apărării Naţionale, al Primăriei Ghiroda, al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al altor instituţii publice şi societăţi comerciale.