Timiş: Acoperişul unei benzinării, luat de vânt, a blocat traficul pe DN 6

Acoperişul unei benzinării din localitatea Biled, judeţul Timiş, a fost luat de vânt, sâmbătă seară, şi a blocat traficul rutier pe DN 6. Din cauza vijeliei puternice, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi pe carosabil.

Astăzi, 5 august, începând cu ora 13:00, pentru judeţul Timiş a fost emisă o avertizare meteorologică cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată. În intervalul orar 17:00-18:00, pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Timişoara şi Secţiei Sânnicolau Mare au fost solicitaţi să intervină pentru degajarea a 8 copaci căzuţi pe carosabil şi unul de pe un autoturism parcat, în Timişoara”, a transmis ISU timiş, sâmbătă seară.

De asemenea, pompierii au intervenit şi după ce un acoperiş al unei benzinării a fost luat de vânt, dar şi după ce au căzut elemente de acoperiş într-un sat.

”S-a intervenit pentru înlăturarea unui acoperişcăzut pe DN 6 (drum blocat), în comuna Biled, intervenţie la care au participat şi pompierii voluntari ai comunei, dar şi pentru degajarea unor elemente de acoperiş în satul Iohanisfeld”, a mai transmis ISU Timiş.

Video: Horia Stiole/Facebook

Foto captura video

Cele mai citite

Related Articles