Testări gratuite pentru personalul didactic din Lugoj

Municipalitatea lugojeană a inițiat un program de testare a personalului didactic înainte de începerea școlii, costurile fiind suportate în întregime din bugetul local.

Autoritățile lugojene au alocat fonduri pentru testarea gratuită a personalului didactic, personalului didactic auxiliar, personalului nedidactic din toate instituțiile de învățământ preșcolar, primar, gimnazial și liceal din municipiul Lugoj. De asemenea este inclus în acest program de testare gratuită și personalul care activează în cadrul cabinetelor medicale școlare.

Directorii de instituții școlare vor preda tabelele cu întreg personalul mai sus menționat, iar în perioada 7- 11 septembrie, la Spitalul Municipal va avea loc testarea. În plus, prin rectificare de buget Primăria Lugoj va suplimenta încă odată banii pentru fiecare școală, în vederea achiziționării de materiale de protecție și
dezinfectant.

Fiecare unitate școlară va descărca de pe pagina de web a Spitalului Municipal (www.smlugoj.ro) documentele care trebuie completate de către personal în vederea testării. Spitalul din Lugoj deține două aparate de testare RT PCR, costul unui test pentru depistarea coronavirusului fiind de 250 de lei.

Cele mai citite

Related Articles