Tată și fiu prinși cu SUV-urile pe pârtia de schi de pe Muntele Mic

Doi bãrbați, tatã și fiu, au fost amendați, miercuri, cu două mii de lei, dupã ce au fost prinși cu SUV-urile personale pe pârtia de schi din stațiunea Muntele Mic. Cei doi intenționau sã urce la Crucea Eroilor și au ales sã facã deplasarea chiar pe pârtie, însã mașinile au rãmas înzãpezite.

Patrula de jandarmi montani din cadrul Postului Muntele Mic, astãzi, 15 decembrie, în jurul orei 14.15, au surprins douã persoane care se aflau cu autoturismele personale pe pârtia de schi „Borlova” din stațiunea Muntele Mic. În urma celor declarate s-a stabilit faptul cã aceștia doreau sã urce la Crucea Eroilor, alegând ca deplasarea s-o facã chiar pe pârtia de schi.

Cum prima mașinã a rãmas înzãpezitã, cei doi au decis sã încerce s-o scoatã din zãpadã cu cel de al doilea SUV. Din cauza stratului mare de zãpadã, aceștia nu au reușit sã tracteze autoturismul”, a transmiș miercuri, Jandarmeria Românã.

Jandarmii montani au izolat zona, dat fiind faptul ca autoturismul a rãmas pe pârtia de schi și au aplicat douã sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor HG nr. 263/2001 privind amenajarea, omologarea, întreținerea și exploatarea pârtiilor de schi pentru agrement.

Sursa foto: Jandarmeria montanã

1 COMENTARIU

Comments are closed.

De același autor

Related Articles