Ieri seară, la ora 22.15, echipajul de Jandarmerie aflat în serviciul de ordine publică, a fost direcţionat pe o stradă din centrul municipiului Arad, unde un tânăr a reclamat că ar fi fost agresat fizic de către o persoană necunoscută.

Jandarmii au ajuns de urgenţă la locul indicat şi au identificat persoana agresată, un tânăr de 17 de ani, din Arad. El le-a povestit jandarmilor că în timp ce se afla într-un tramvai în drum spre casă, un bărbat necunoscut aflat în stare de ebrietate, s-a apropiat de el şi i-a cerut să prezinte un document de călătorie. Tânărul i-a solicitat acestuia să se legitimeze, moment în care bărbatul a devenit violent, l-a scuipat şi i-a aplicat o lovitură cu pumnul la nivelul feţei, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Jandarmii au plecat imediat în căutarea bărbatului agresiv şi l-au depistat pe o stradă din apropierea locului în care s-a petrecut evenimentul. La vederea forţelor de ordine, bărbatul a luat-o la fugă ignorând somaţiile de oprire. A fost însă prins în scurt timp şi condus la sediul poliţiei unde jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovirea sau alte violenţe”, conform Codului Penal.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.