Tâlhar prins la Timişoara

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut un bărbat, de 35 de  ani, bănuit de comiterea unei tâlhării. Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Timiș.

În data de 05 februarie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, au identificat un bărbat, de 35 de ani, bănuit de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 25 ianuarie, în jurul orelor 00.00, cel în cauză, ar fi deposedat prin violenţă un bărbat, de 67 de ani, de un portmoneu, ce continea suma de 3900 de euro si acte personale, în timp ce se deplasa pe b-dul 3 August 1919 din municipiu, fiind însoţit de o minoră de 16 ani şi o femeie, de 37 de ani, ce l-au atras într-un loc favorabil sustragerii banilor de către bărbatul, de 35 de ani.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, iar cele două femei sunt cercetate pentru complicitate la infracţiunea de tâlhărie.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

De același autor

Related Articles