Studentă la Drept, violată şi bătută pe un câmp lângă Timişoara

viol

O tânără de 18 ani, din Timişoara, susţine că a fost victima unui viol. Ea s-a prezentat  la poliţie şi a depus plângere, după ce, zice ea, a fost forţată să întreţină relaţii sexuale pe un câmp de lângă oraş sub ameninţări.
Tânăra, care tocmai a absolvit liceul şi ar fi intrat la Facultatea de Drept, în Timişoara, pretinde că, iubitul ei şi prietenul acestuia i-ar fi propus o partidă de amor în trei, iar pentru asta au invitat-o la o plimbare cu maşina. Fata susţine că a fost de acord. Numai că, pe drum, grupului s-au alăturat încă doi bărbaţi şi o altă tânără.  La un moment dat, maşina a ajuns pe un câmp unde iubitul i-a spus fetei să coboare şi i-ar fi propus ca partida de sex să aibă loc în mijlocul pustietăţii, împreună cu prietenul său şi încă unul dintre pasageri. Fata pretinde că cei trei bărbaţi au batjocorit-o, în vreme ce un al patrulea şi cealaltă femeie care a venit cu ei, au privit scena din maşină, informează opiniatimisoarei.ro.
Aceasta a depus plângere împotriva celor trei indivizi: iubitul ei, în vârstă de 19 ani, prietenul lui student la Agronomie, de 20 de ani, şi un al treilea, student la Academia Militară. Poliţiştii au deschis dosar penal. Cu toţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar ancheta continuă.

Foto: oradestiri.ro

De același autor

Related Articles