[FOTO] STOP! Azi mașina stă pe loc! Inspectoratul de Jandarmi Caraș-Severin s-a alăturat campaniei „Vinerea Verde”

STOP! Azi mașina stă pe loc! Acesta este sloganul campaniei „Vinerea Verde”, inițiată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, menită să reducă poluarea cauzată de transportul cu mașinile personale.

Astăzi și Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin s-a alăturat acestei campanii, iar cei prezenți la serviciu au renunțat la deplasarea cu autoturismele personale. De asemenea, în această zi efectivele angrenate în misiunile inspectoratului, excepție făcând grupa de intervenției, execută misiunile pedestru, atât în cele două municipii, cât și în celelalte localități.

Cu dorința de a avea un viitor mai sănătos pentru copiii noștri, fiecare dintre noi avem obligația să respectăm natura”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Caraș-Severin pe pagina oficială de facebook a instituției.

„Vinerea Verde” îşi propune ca, până la sfârşitul acestui an, cel puţin unul din patru angajaţi să vină în ultima zi lucrătoare a săptămânii la serviciu pe jos, cu bicicleta sau cu transportul în comun şi să renunţe astfel, pentru o zi, la autoturismul personal.

De asemenea, această iniţiativă este o invitaţie la mişcare, atât pentru angajaţii care lucrează la stat cât şi pentru angajaţii idin mediul privat.

De același autor

Related Articles