[AUDIO] Staţionarul III din Reşiţa are mare nevoie de: zidari, electricieni şi instalatori. Implică-te şi tu!

Campania umanitară „Adoptă un salon la Staţionarul III din Reşiţa” are în continuare nevoie de sprijin. Volumul de muncă este enorm iar organizatorii suţin că pentru finalizarea lucrărilor mai au nevoie de muncitori calificaţi, zidari, electricieni, instalatori, materiale de construcţii, calorifere, corpuri de iluminaţ oglinzi, wc-uri, uşi şi geamuri. C

ei care doresc să ajute o pot face donând şi bani în contul Asociaţiei Cultură şi Fapte Bune, deschis la Banca Transilvania, RO27BTRLRONCRT0534555501.

Poate asta îi va convinge pe reticenţi, am intrat în lupta pentru noi toţi. Oameni buni, avem nevoie de voi, de muncitori calificaţi, zidari, electricieni, instalatori, materiale de construcţii şi de bani, de calorifere, corpuri de neon, oglinzi, wc-uri, usi şi geamuri. Noi credem în solidaritate, va aşteptam”, este mesajul transmis de iniţiatorul campaniei umanitare, Lili Gherle:

Staţionarul III, în care se lucrează acum, are vechime fiind construit în anul 1957. De aproape 30 de ani, aici nu s-au mai facut investiţii. însă la începutul pandemiei, corpul de clădire a fost destinat tratamentului pacienţilor infectaţi cu SARS CoV-2.

Inclusiv personalul medical este implicat în renovare, fie că vorbim de medici, asistente, infirmiere sau personal TESA cu toţii pun umărul pentru finalizarea lucrărilor la data de 1 iulie. Şi managerul unităţii medicale, Alina Stancovici, alături de directorul medical Emil Bunda ţin să le mulţumească celor care s-au implicaţ în această acţiune „Adoptă un salon”, concluzionând că „mai multe suflete au adoptat, în final, sufletul spitalului”.

De același autor

Related Articles