Spitalul Orăşenesc Oţelu-Roşu este singurul din Caraş-Severin care a reuşit să încheie anul 2019 fără datorii!

Spitalul Orăşenesc din Oţelu Roşu este singurul din Caraş-Severin care a reuşit să încheie anul 2019 fără arierate. În plus, recent spitalul a reuşit să angajeze şi medici tineri. Cum a reuşit unitatea medicală această performanţă şi ce obiective are pentru noul an 2020, care bate la uşă, aflăm de la managerul Alin Mihăiescu:

“Spitalul Oţelu-Roşu încheie anul fără arierate ceea ce ne bucură pe noi. Un alt plus este faptul că încheiem anul cu un număr mai mare de medici tineri. De exemplu un medic rezident cardiologie s-a alăturat echipei iar în 2020 vor mai veni alţi doi medici tineri pentru recuperare medicală şi ORL. Pentru noul an ne dorim să îmbunătăţim condiţiile hoteliere, pentru ca pacienţii noştri să aibă un plus de confort, investiţii în infrastructura clădirii. Cele mai mari probleme le avem la lifturi şi la centrala termică dar ne mobilizăm şi găsim soluţii”, ne-a declarat, la final de an, managerul Alin Mihăiescu.

Spitalul Orasenesc din Otelu-Rosu dispune de 108 paturi si deserveşte aproximativ 11.000 de locuitori de pe Valea Bistrei.

De același autor

Related Articles