Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa angajează 12 medici

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa face din nou angajări. De această dată unitatea medicală are nevoie de 12 medici pentru secţiile de anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase şi medicină de urgenţe. Detalii ne oferă purtătorul de cuvânt al spitalului, Roxana Bălan.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa scoate la concurs 12 posturi cu normă întreagă pentru medicii confirmaţi în specialităţile: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase şi medicină de urgenţă. Pentru Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă sunt scoase la concurs 6 posturi, din care: 4 de medic specialist, şi câte unul de medic primar şi medic rezident ultimul an, confirmat în specialitatea anestezie şi terapie intensivă.

Alte 2 posturi ce au fost scoase la concurs sunt pentru specialitatea boli infecţioase, respectiv un post de medic specialist şi unul pentru medic primar. Având în vedere că şi la Unitatea de Primiri Urgenţe este nevoie de personal medical, Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a scos la concurs 4 posturi cu normă întreagă pentru medici rezidenţi aflaţi în an terminal şi confirmaţi în specialitatea medicină de urgenţă.

Dosarele candidaţilor se depun la serviciul R.U.N.O.S., situat în incinta Staţionarului I, până în data de 26 februarie 2021, iar concursul se va organizează în perioada cuprinsă între 31 şi 90 de zile de la publicarea anunţului în revista „Viaţa Medicală“, anunţ ce a apărut în 12 februarie 2021″, ne-a transmis Roxana Bălan.

2 COMENTARII

Comments are closed.

De același autor

Related Articles