[VIDEO/FOTO] Spectacolul de folclor autentic a adunat în cadrul campaniei umanitare „Muzică pentru viaţă” peste 500 de spectatori!

A doua zi a campaniei umanitare Muzică pentru Viață, s-a încheiat cu un spectacol de folclor autentic în Parcul Tricolorului din cartierul Govândari.

Nicu Novac, Ramona Vița, Răfăilă Vincu, Titian Puichiță, Andreea Miroșu, Ansamblul de dansuri populare Bârzava și Orchestra Virtuozii Semenicului s-au alăturat campaniei desfășurată de Radio Reșița și au susținut timp de 2 ore un spectacol de excepție pe ropote de aplauze din partea celor care au asistat la acest eveniment.

Peste 500 de persoane au venit în parcul Tricolorului dar cel mai important este că s-au oprit în fața căsuței de sticlă și au donat din puținul lor pentru copiii speciali de la Centrul Primăvara. Vă reamintim că acestă unitate înființată în urmă cu 25 de ani, unică în Caraș-Severin acordă servicii de calitate copiilor cu deficienței severe. Centrul are mare nevoie și de o sală de fiziokinetoterapie dotată cu aparatură de ultimă generație care să corespundă nevoilor acestor copii deosebiți.

Cu un simplu gest, împreună putem schimba lumea așa că vă așteptăm până duminică la Casuța magică unde se întâmplă adevăratele minuni!

Nu rataţi astăzi un alt concert de excepţie! CRISTI IAKAB, CĂLIN LUPU şi DEAN BOWMAN vor concerta astăzi pe scena din Parcul Tricolorului tot de la ora 18.00!

De același autor

Related Articles