Abonamentele pentru Festivalul Internaţional de Jazz de la Gărâna s-au epuizat în doar o zi. Organizatorii anunţă că s-au vândut toate cel 450, iar o suplimentare va fi posibilă doar dacă autorităţile vor renunţa la restricţiile actuale.

Abonamentele puse în vânzare pentru Gărâna Jazz Festival 2021 s-au epuizat. Ne dorim să suplimentăm numărul biletelor, dar acest lucru va fi posibil doar dacă autoritățile vor renunța la restricțiile actuale și vor stabili o creștere a numărului maxim de persoane care pot participa la un eveniment cultural în aer liber. Urmăriți-ne anunțurile pe Facebook sau Instagram. Sperăm să revenim cu vești bune luna viitoare!

Între 7-11 iulie, Garana Jazz Fest sărbătorește un sfert de secol de jazz la poalele Semenicului într-o ediție de 5 zile, care va găzdui maeștrii improvizațiilor jazz din diferite colțuri ale lumii.

Festivalul va avea loc între 7-11 iulie, în Poiana Lupului. Pe scenă vor urca nume mari ale muzicii de gen, de exemplu, Avishai Cohen Trio din Israel. Organizatorii au pregătit pentru ediţia a 25-a, o scenă plutitoare pe Lacul Trei Ape şi o serie de evenimente conexe, între care lansarea dublului vinil Alive at Gărâna Jazz Festival, al muzicienilor Petre Ionuţescu şi Daniel Dorobanţu.

Pentru prima oară la Gărâna Jazz Festival, muzicianul tunisian Dhafer Youssef va face să răsune în Poiana Lupului, în prima zi de festival, “Sounds Of Mirrors” – oda sa închinată prieteniei și spiritelor înrudite care se reflectă reciproc în muzică. Toți muzicienii invitați anul acesta la festival sunt în mare parte înrudiți muzical. Toți au în comun un fel aventuros de a aborda muzica jazz: inspirându-se din muzica electronică, așa cum o face Bugge Wesseltoft sau Sebastian Studnitzky, sau din muzica tradițională a țărilor natale, ca Avishai Cohen, Shri, Mohini dey, Trygve Seim, Lars Danielsson ori Vasko Atanasovski sau ca aventuroșii muzicieni japonezi și argentinieni de la Gaia Quatro. Înrudiți sub semnul virtuozității și inovării sunt Horea Crișovan (Vandercris) și Francesco Bearzatti sau inegalabilii Nils Petter Molvaer și Eivind Aarset. Iar Vincent Peirani, Émile Parisien și David Helbock reușesc remarcabil să confirme că „funcția muzicianului de jazz este să simtă” (Lennie Tristano).

Gărâna Jazz Festival 2021:

miercuri, 7 iulie:

• Vincent Peirani & Émile Parisien – Abrazo

Dhafer Youssef – Sounds of Mirrors

joi, 8 iulie:

• Gaia Quatro

Trygve Seim Helsinki Songs

Avishai Cohen w/ Mark Guiliana & Elchin Shirinov

• Vasko Atanasovski Quartet

vineri, 9 iulie:

• Francesco Bearzatti Tinissima Quartet – Zorro

• Shri & Bugge Quartet

Nils Petter Molvaer Band

sâmbătă, 10 iulie:

• Helbock / Jansen / Studnitzky

• Mohini Dey w. Gino Banks, Rhythm Shaw, Mark Hartsuch

duminică, 11 iulie:

• Lars Danielsson Liberetto – Cloudland

Vandercris

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.