Şi când veştile bune circulă repede, se întâmplă adevăratele minuni! Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, s-a alăturat campaniei umanitare „Adoptă un salon”, inţiată de volunatrul cu suflet mare Lilii Gherle.

Jandarmii vor dona bani şi vor participa şi fizic la renovarea celor 3 saloane de cardiologie din cadrul Staţionarului II al Spitalului Judeţean Reşiţa, dă asigurări purtătorul de cuvânt al acestei instituţii, Marius Săndulescu.

„Şi noi ne-am alăturat acestei campanii umanitare şi în zilele de 11 şi 12 iulie vom fi prezenţi la Spitalul Staţionar II -Reşiţa, secţia de Cardiologie, unde noi vom renova un salon. Pe lângă munca pe care o vom depune pentru repararea şi zugrăvirea pereţilor salonului, colegii mei vor dona şi sume de bani pentru achiziţionarea linoleumului necesar în cele 3 saloane. Atunci când a fost nevoie de solidaritate, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi a răspun afirmativ de fiecare dată şi a contribuit în măsura posibilităţilor la realizarea tuturor proiectelor în care am fost angrenaţi. Cei care doresc să sprijine acest proiect o pot face donând sume de bani iar cei care vor să participe fizic în data de 11-12-13 iulie sunt aşteptaţi începând cu ora 8.30 la Staţionarul II pentru a da o mână de ajutor. Doar împreună putem face o schimbare!” a precizat Marius Săndulescu.

Puterea de a schimba ceva există în noi! Ne-a surprins plăcut şi postarea făcută pe facebook de comandantul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, domnul colonel Alexandru Tobă care a confirmat din nou că jandarmii cărăşeni sunt un sprijin real pentru comunitatea locală. Jos pălăria!

De la acţiune nu vor lipsi nici pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Semenic. Lista le rămâne deschisă celor care cu adevărat le pasă de comunitate!

Nimic nu este imposibil atunci când oamenii inimoşi pun mână de la mână! Campania umanitară „Adoptă un salon la Reşiţa” a strâns deja suma de 4.000 ron.

Cei care vor să doneze în continuare bani o pot face în contul Ligii Studenţilor din cadrul Universităţii Eftimie Murgu. Nr. Cont: RO52BRDE110SV16556251100.