[AUDIO] [UPDATE] Seniorii reşiţeni au un club numai al lor

seniori-1 La Reşiţa, funcţionează, de astăzi, primul club al seniorilor. Mai multe informaţii despre acest proiect, dedicat persoanelor de vârsta a treia, din municipiul de pe Bârzava, am aflat de la iniţiatorul acţiunii, prof. Clara Maria Constantin – directorul Bibliotecii judeţene „Paul Iorgovici” din urbe:

Clara Maria Constantin.

Ascultă aici părerea actualilor şi viitorilor pensionari, prezenţi la manifestarea inaugurală:

Foştilor angajaţi ai bibliotecii, actuali pensionari, le-au fost înmânate diplome de merit pentru activitatea depusă.

Clubul Seniorilor din Reşiţa funcţionează în spaţiul Centrului de carte „Banatica” din incinta Casei de cultură a Sindicatelor din urbe.

seniori-2 seniori-3 seniori-4

***

casa-de-cultura-resita

Un Club al Seniorilor va funcţiona din această săptămână la Reşiţa. Iniţiativa aparţine Bibliotecii judeţene “Paul Iorgovici” din oraş. Acţiunea inaugurală se va desfăşura marţi, 1 octombrie, de la ora 12.00, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice şi a Săptămânii Inimii. În cadrul evenimentului, la Centrul de carte “Banatica” din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, pensionarii vor avea prilejul să viziteze o expoziţie de artă naivă, semnată de artistul plastic reşiţean Gustav Hlinka şi să ia parte la o dezbatere interactivă pe teme cardiologice cu medicul Iuliana Benga, a spus iniţiatorul proiectului, prof. Clara Maria Constantin:

Prof. Clara Maria Constantin – directorul Bibliotecii judeţene „Paul Iorgovici” din Reşiţa.

De același autor

Related Articles