Schimbări în plină insolvență la vârful UCM Reșița! Administratorii speciali Ursoniu și Ionete, înlocuiți de Băra și Pop!

Acţionarul majoritar al UCM Reșița – companie aflată în procedură de insolvență din anul 2011, a transmis recent o cerere administratorului judiciar privind intenția schimbării actualilor administratori speciali ai societăţii producătoare de echipament energetic.

Este vorba de administratorii speciali Cosmin Ursoniu si Nicoleta Ionete, cei  care ar urma să fie înlocuiți cu managerii companiei Reșița Reductoare, Aurel Băra și Sorina Pop. Confirmarea nominalizării viitorilor administratori speciali ai UCM Reșița a venit chiar de la Aurel Băra, directorul general Reșița Reductoare, care ne-a declarat:

Da, este adevărat. Acționariatul companiei UCM Reșița a fost cel care prin avocații săi a înaintat administratorului judiciar al UCM Reșița propunerea de schimbare a celor doi administrator speciali (n.n. Cosmin Ursoniu și Nicoleta Ionete). Suntem nominalizați în această postură atât eu, cât și colega mea de la Reșița Reductoare, directorul financiar Dana Sorina Pop. Probabil s-a avut în vedere că din postura de administratori speciali, atât eu, cât și Sorina ne-am dat tot interesul pentru a scoate din procedura de insolvență societatea Reșița Reductoare iar la această oră, nu doar că am stabilizat-oși am adus-o pe linia de plutire dar s-au făcut o serie de investiții în capitalul tehnologic din sectoarele de producție. Ne-am dat acceptul pentru a prelua din postura de administrator speciali UCM Reșița, cunoaștem societatea pentru că eu la UCM Reșița m-am format nu doar ca inginer, ci aș putea spune ca om, dar orice comentariu este prematur acum. Dacă voi fi în postura de administrator special voi încerca prin tot ceea ce am acumulat și mai cu seamă într-un mod transparent să readucem UCM Reșița la viață iar ieșirea din insolvență să fie cu adevărat posibilă“.

Directorul general al companiei UCM Reșița și administratorul special Cosmin Ursoniu nu a dorit să răspundă întrebărilor legate de cele două schimbări propuse de acționariatul societătii si care îl vizează în mod direct. „Nu doresc să comentez în acest moment. Sunați-l pe Aurel Băra, probabil știe mai multe“, a fost declarația directorului general al UCM Reșița.  

1 COMENTARIU

Comments are closed.

De același autor

Related Articles