Săptămână dedicată CENTENARULUI ROMÂNIEI de elevii școlii primare din Băile Herculane!

185

Elevii Școlii cu clasele I-IV din cadrul Liceului HERCULES din Băile Herculane au derulat în această săptămână o serie de activități dedicate aniversării CENTENARULUI ROMÂNIEI!

Grupați în fiecare clasă, sub supravegherea dacălului coordonator, elevii au organizat expoziția de desene ROMÎNIA, TE IUBESC!, au organizat ateliere pentru confecționarea de stegulețe, ghirlande și diferite desene pentru ornamentarea sălilor de clasă și holului școlii, au scris mesaje pentru țară, îăn care au motivat de ce iubesc România! De asemenea, pe parcursul săptămânii au avut loc expoziții de lucrări pe tema 1 DECEMBRIE – ZIUA ROMÂNILOR, s-au desfășurat spectacole omagiale și montaje literar-muzicale, elevii au învățat semnificația zilei de 1 Decembrie 1918 și a Marii Uniri!

Manifestările au fost îcheiate astăzi cu un adevărat spectacol oferit de elevii claselor a IV-a, în prezența colegilor, dar și părinților, bunicilor și celor care au dorit să fie prezenți la manifestarea desfășurată în holul școlii, cuprinzând recitări de versuri și cântece patriotice prin care a fost evocată Ziua Națională și CENTENARUL ROMÂNIEI!

Paul-Sever SMADU