SAJ Caraş-Severin la datorie, în lupta cu COVID-19. Ambulanţa sprijină cu proprii angajaţi, Direcţia de Sănătate Publică!

Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin are materiale sanitare suficiente pentru a continua lupta de prevenire a coronavirusului în judeţul Caraş-Severin. În plus, SAJ CS, sprijină cu personal propriu, Direcţia de Sănătate Publică în recoltarea de probe în cazul pacienţilor suspecţi de coronavirus.

Recent, Ambulanţa, a primit de la ISU 30 de combinezoane şi 300 de mănuşi. Avem şi dezinfectanţi şi personal suficient, explică managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin, Daniela Popescu.

“Până la această oră, pot să vă asigur că ne descurcăm bine. Avem personal suficient. Am ajutat şi Direcţia de Sănătate Publică în recoltarea de probe, cu personalul nostru cu autosanitară de tip A. transportăm şi pacienţii care sunt în autoizolare la domiciliu şi au probleme, acum sperăm ca o să fie mai bine şi că medicii de familie o să meargă ei la pacienţii izolaţi la domiciliu ca să nu mai fim nevoiţi să utilizăm echipajele noastre. Avem deocamdată dezinfectanţi şi continuăm să facem comenzi din timp ca să nu rămânem fără, să avem un stoc bun”, ne-a declarat managerul SAJ Caraş-Severin, Daniela Popescu.

Cele mai citite

Related Articles